Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Dekanımız Prof. Dr. Rahmi KASIMOĞULLARI, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Orhan Murat KALFA, Dr. Öğr. Üyesi Nüket AKANIL BİNGÖL ve değerli akademisyenlerimizin katılımıyla 26 Eylül 2023 Salı günü Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Rahmi KASIMOĞULLARI; Fakültemizin niteliksel ve niceliksel olarak güncel verilerini paylaştı. 2022-2023 Akademik Yılı içerisinde Fakültemiz öğretim üyelerinin elde ettiği başarılara da değinilen toplantı, Fakültemiz bünyesindeki bölümlerin Akademik Faaliyet Raporlarının görüşülmesi ile devam etti. Öğretim üyelerimizin talepleri, görüşleri üzerinde fikir alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba