2021 ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

STAJ İMKÂNI: Bölümümüzde zorunlu staj olmamakla birlikte öğrenciler isteğe bağlı staj yapabilmektedir.  Gönüllü staj yaz döneminde ve en fazla 1 ay (30 iş günü) olarak sosyal hizmet kurumları, belediyeler, özel sektör kuruluşları vb. yerlerde yapılabilir. Staj süresince öğrencinin meslek hastalığı ve iş kazası sigorta primleri fakülte tarafından karşılanmaktadır. Öğrenciler Cumhurbaşkanlığı staj seferberliği kapsamındaki staj olanaklarından faydalanabilmektedirler.

YABANCI DİL HAZIRLIK: Öğrenciler isteğe bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Programında öğrenim görebilirler.

YERLEŞKE-KAMPÜS: Sosyoloji Bölümü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi içinde bulunan Fen-Edebiyat Fakültesi’nde yer almaktadır. Kütahya ili içinde hizmet veren şehir içi ulaşım araçları ile kampüse düzenli seferler gerçekleştirilmektedir.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ:  Bölüm öğrencileri öğrenim süresi içinde üniversitenin çeşitli birimlerinde kısmi zamanlı olarak çalışabilirler.

DERS UYGULAMALARINDA KULLANILAN MALZEMELER: Sınıflarda derslerin işlenmesinde kullanılan projeksiyon cihazları bulunmaktadır.