Aday Öğrenci Duyuruları

Matematik Bölümünde;

- İsteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfı uygulanmaktadır.

-Bölüm 8 (sekiz) yarıyıldan oluşan 4 (dört) yıllık eğitim-öğretim modeline sahiptir. Bu süre boyunca teori ve uygulama dersleri eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Bölümde ayrıca, zorunlu veya isteğe bağlı staj eğitimi vb. gibi öğrenim modeli bulunmamaktadır. 

-Eğitim-öğretim süresi boyunca serbest kıyafetlerle devam edilmektedir.

-Eğitim-öğretim süresi boyunca sarf malzeme veya araç-gereç gideri bulunmamaktadır. Sınav hizmetlerinde ise öğrencilerden ilave hiçbir ödeme veya malzeme temini yapılmamaktadır.

-Bölüm, Kütahya şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan Evliya Çelebi Yerleşkesindeki Fen Edebiyat Fakültesi içinde  bulunmaktadır. Çok sayıda öğrencinin eğitim-öğretim hizmetlerini aldığı kampüse ulaşım ise, sık aralıklarla ve şehrin hemen hemen her bölgesine Kütahya Özel Halk Otobüsleri ile kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

- Öğrencilerin kısmi zamanlı çalışabilmeleri Üniversitemiz Rektörlüğünün ihtiyaç ve imkanları dahilinde tüm fakülte ve bünyelerindeki bölümlere/programlara uygun sayıda kontenjan ayırmasıyla gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra kampüs içinde ve şehir merkezindeki özel kurum ve kuruluşlarda da kısmi/yarı zamanlı çalışma olanakları mümkündür.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, Cuma