Eğitimine Devam Eden Son Sınıf Öğrencilerine Verilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi ile İlgili Duyuru

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ LİSANS PROGRAMLARINDA EĞİTİMİNE DEVAM EDEN SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE

VERİLECEK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Üniversitemiz Senatosu’nun 01.02.2023 tarih ve 05 Sayılı toplantısında alınan karar uyarınca daha önceden yayımlanan 27.01.2023 tarihli duyuru güncellenmiştir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın, "Pedagojik Formasyon Eğitimi" konusundaki açıklamaları çerçevesinde Üniversitemizde gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Bu kapsamda; Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu’nun 20/02/2014 tarihli ve 9 sayılı "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları" nın ekinde yer alan öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlar arasında yer alan Fakültemiz Bölümlerine, Üniversitemiz Senatosu’nun 26.01.2023 tarihli ve 04 sayılı toplantısında kabul edilen kontenjanlar ve esaslar çerçevesinde öğrenci kabulü yapılacaktır.

Daha detaylı bilgi için https://www.dpu.edu.tr/index/duyuru/2388/egitimine-devam-eden-son-sinif-ogrencilerine-verilecek-pedagojik-formasyon-egitimi-ile-ilgili-duyuru  sayfasını ziyaret ediniz.

01 Şubat 2023, Çarşamba / 752 defa okundu.

Tüm Duyurular