Türkolojinin Dünü Bugünü ve Geleceği Konuşuldu

Fakültemiz de Prof. Dr. Ferruh Ağca’nın konuşmacı olarak katıldığı Türkolojinin Dünü Bugünü ve Yarını başlıklı etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda, Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen etkinliğe Prof. Dr. Ferruh Ağca’nın yanı sıra Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Erdal Aday, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Anlatımlarıyla Türkolojinin tarihine ve geleceğine ışık tutan Prof. Dr. Ağca’nın sunumları öğrencilerimiz ve personellerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Konuğumuz daha sonra öğrencilerimizden gelen sorulara yanıt verdi.

Etkinlik Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları tarafından Prof. Dr. Ağca’ya günün anısına hediye takdiminde bulunularak sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, Pazartesi