Kimya Bilimi Topluluğu, Elso Kimya Sanayi Tic. A. Ş.yi Konuk Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Yakup Bey Germiyanoğlu konferans salonunda okulumuz topluluklarından Kimya Bilimi Topluluğu, Elso Kimya Sanayi Tic. A. Ş.yı konuk etti. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Yenikaya, Kimya Bilimi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Ay, Kimya Bölümü Akademisyenleri ve Kimya Bilimi Topluluğu öğrencileri katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kimya Bilimi Topluluğu Mezun & Sektör ilişkisini kullanarak Elso Kimya Sanayi Tic. A. Ş.’inde görev alan mezunlarımızdan Yasemin Kütük ile Sanal Teknik Gezi etkinliği gerçekleştirdi.
Programın sonunda Kimya Bilimi Topluluğu öğrencilerinin sektörle ilgili sorularını cevaplayan Yasemin Kütük ve Alper Aksoy’a Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal yaptıkları sunum ve bilgilendirmeler için teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2021, Pazartesi