Fen Edebiyat Fakültesinde Akademik Teşvik Ödülleri Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Fen Edebiyat Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Fen Edebiyat Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Fen Edebiyat Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rahmi KASIMOĞULLARI, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 33 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL, Prof. Dr. Zafer ÜSTÜNDAĞ ve Doç. Dr. Fatih ŞEN fakültemizdeki en yüksek puanı elde ettiler.

PROF. DR. KASIMOĞULLARI: DPÜ’NİN AKADEMİK TEŞVİK PUANINA CİDDİ ORANDA KATKI YAPMAKTAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ .

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Rahmi KASIMOĞULLARI şu ifadeleri kullandı: Akademik Teşvik Ödülü alan tüm personelimizi tebrik ediyor şahsım ve Fakültem adına başarılarının artarak devam etmesini diliyorum dedi.

PROF. DR. UYSAL: Üniversitemize ve Bilim Dünyamıza katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi.

Üniversitemize ve Bilim Dünyamıza katkılarınızdan dolayı tebrik eder, şahsım ve Üniversitemiz adına başarılarınızın devamını dilerim dedi.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

Prof. Dr. Kazım Uysal

Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları