Vali Dr. Ömer Toraman‘dan Fakültemize Ziyaret

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Fakültemizin Tarih ve Biyoloji bölümlerini ziyaret etti ve her iki bölümdeki çalışmalar hakkında öğretim üyelerimizden bilgi aldı.

Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları ve fakültemizin yöneticileri ile öğretim üyeleri tarafından karşılanan Vali Toraman, Biyoloji bölümüne geçerek bu alandaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölümümüzde bulunan Zooloji Koleksiyonu'nu da ziyaret eden Toraman, koleksiyon hakkında  da bilgiler aldı.

Biyoloji bölümünün ardından Tarih bölümümüze geçen Toraman, öğretim üyelerimizden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda Toraman, Dekanımıza  ve Fakülte heyetimize teşekkürlerini sundu. Ziyaret günün anısına hediye sunumu ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, Salı