Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan, 2018 TÜBA - Tesep Ödülü’ne Layık Bulundu.

"Fakültemiz Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan, TÜBİTAK ve TÜBA 2018 ödüllerinin verildiği törende Moğol - Rus İlişkileri (1223-1341) adlı eseriyle 2018 TÜBA-TESEP Ödülü’ne layık bulundu."

Ankara'daki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da konuşma yaptığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA) 2018 ödülleri gecesinden Üniversitemiz de bir ödülle döndü.

Fakültemizin Tarih Bölümü'nde görev yapan Doç. Dr. Altay Tayfun Özcan'ın 2017  yılında Türk Tarih Kurumu Yayınlarından çıkan Moğol - Rus İlişkileri (1223-1341) adlı eseri, Türkiye Bilimler Akademisi Bilimsel Telif Eser Ödülü'ne (TÜBA-TESEP) layık bulunan üç eserden biri oldu.

"Türk Tarih Kurumu tarafından 2017 yılında yayımlanan "Moğol-Rus İlişkileri (1223- 1341)" başlıklı eseri ile Türkiye Bilimler Akademisi'nin 2018 TÜBA-TESEP Ödülü'ne layık görülen Doç.Dr. Altay Tayfun ÖZCAN'ı Fakültemiz adına tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz."

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, Çarşamba