2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

2019-2020 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Adayın Kayıtlı Olduğu Yükseköğretim Kurumu Bilgileri Adayın Adayın Başvurduğu Bölüm Bilgileri Değerlendirme Sonucu
Fakülte/ Yük.Ok. Bölümü Adı Soyadı Bölümü Değerlendirme Puanı Asil/Yedek/Başvuru kabul edilmedi ve nedeni Yapılan Ders Muafiyetleri Sonucu İntibakı Uygun Görülen Sınıf
Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Gizem  YILDIZ İngiliz Dili ve Edebiyatı   Asil 1 (N.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Zeliha Nur DÜĞER İngiliz Dili ve Edebiyatı   Asil 1 (İ.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Ayşe Nur ASLAN İngiliz Dili ve Edebiyatı   Asil 1 (İ.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Eda Nur  ARMAĞAN Sosyoloji   Asil 2 (N.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Nurseda GÜNEŞ Türk Dili ve Edebiyatı   Asil 1 (İ.Ö)
 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Sultan  AKTÜRK Türk Dili ve Edebiyatı   Asil 2 (İ.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Gülden DEMİRCAN Türk Dili ve Edebiyatı   Asil 2 (İ.Ö)
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Tuğba YARALI Türk Dili ve Edebiyatı Başvuru kabul edilmedi. Başarısız ders var.
07 Ağustos 2019, Çarşamba / 396 defa okundu.