Fakültemiz Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yunus Erdoğan Emekli Oldu.

1998 yılından bu yana 19 yıl Üniversitemize hizmet veren Fakültemiz Kimya Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yunus ERDOĞAN emekli oldu.

44 Yıl akademik görevde bulunan Prof.Dr. Yunus ERDOĞAN’ın Emekliliği nedeniyle Dekanlığımız tarafından düzenlenen veda töreninde Kimya Bölümü Öğrt. Üyesi Prof.  Dr. Cengiz YENİKAYA Bölümdeki hizmetleri hakkında konuşma ve iyi dileklerinden bulundu.

Dekanımız Prof. Dr. Anıl İÇA, Prof.DR.Yunus ERDOĞAN’ın  Dekanlığı dönemi ve öncesinde Fakültemiz ve Üniversitemize yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek hizmet belgesi takdim etti.

Eğt.Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Nurgül BOZKURT Prof.DR.Yunus ERDOĞAN’ın Eğitim Fakültesindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek anı plaketi sundu.

Rektörümüz Prof.Dr. Remzi GÖREN anı plaketini sunduktan sonra yaptığı konuşmada üniversitemizin çeşitli kademelerinde görev yapan ve yeni kurulan fakültelerin kuruluşunda verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek emeklilik döneminde sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmesi temennisinde bulundu.

Son olarak Prof. Dr. Yunus ERDOĞAN üniversitemizde çalışmaktan dolayı memnuniyetini ifade edip fakültemiz personeli ve törene katılanlardan helallik istedi.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, Cuma